Jomagro zorgt voor uw technieken!


Contacteer ons

VONKENDETECTIE- EN BLUSSYSTEMEN

De machines/productiesite zo optimaal mogelijk laten draaien om zoveel mogelijk te produceren met zo weinig mogelijk kosten. Dat is hetgeen dat zowat iedere ondernemer telkens weer op nieuw tot een hoger niveau probeert te krijgen. Hierbij is het belangrijk dat technisch storingen, laat staan brand en ontploffingen vermeden wordt en dat alles veilig kan gebeuren voor de operatoren.

Om dit te voorkomen gaan wij de ontsteking van de brand wegnemen, waardoor brand of explosies vermeden kan worden. Hierbij maken wij gebruik van vonken- of thermische detectoren die de oorzaak van de brand gaan opsporen. Indien deze een melding krijgen wordt er onder begeleiding van een controle unit automatisch geblust op de plaats van de ontsteking. Tegelijkertijd wordt er alarm geslagen, zodat productiemedewerkers onmiddellijk op de hoogte zijn van het probleem.

Hiervoor werken we samen met de Nederlandse firma Supair Groep die het gerenommeerde merk GreCon verdeeld. Het merk Grecon voldoet aan allerhande keurmerken en heerst dus over een uitstekende kwaliteit.. Op onderstaande video illustreren we graag nog beter de werking van de installatie.