Jomagro zorgt voor uw technieken!


Contacteer ons

VALK AGRO

Valk agro is een LED TL die volledig waterdicht is. Wat hem uiterst geschikt maakt voor vele landbouwtoepassingen, expliciet de stallenbouw. De LED-lamp en de LED TL armatuur zijn in één verwerkt waardoor ze zeer licht zijn en er geen water of ammoniak in de lamp terecht kan. Dit zorgt voor een veel langere levensduur. De Nederlandse producent en ontwikkelaar houdt ook alle leveringen van de lampen bij, waardoor er een perfecte opvolging is en er heel weinig defecten vastgesteld worden. 

Rechtstreeks uit de lamp komt de elektriciteitskabel die met de volgende lamp verbonden wordt via een aftakdoos. Gezien we dit ook volledig waterdicht en betaalbaar willen maken heeft JOMAGRO op zoek gegaan naar een oplossing om dit ook waterdicht te maken. Zo verkopen we de lampen niet alleen apart, maar kan je ze ook kopen met elk 1 aftakdoos, 1 Wago gelbox en 2 Wago's die in de gelbox passen. Dit pakketje kan je onderaan bij de foto's terugvinden.


Bovenop dit alles gaat het over LED armaturen met een zeer gering verbruik. Hierbij verbruikt enkel de lamp elektriciteit, in tegenstelling tot gewone TL armaturen, waarbij niet alleen de lamp maar ook de ballast elektriciteit verbruikt. Dit zorgt ervoor dat op plaatsen waar de lampen behoorlijk veel branden er een zeer snelle terugverdientijd is!

De lampen worden standaard op 120 en 150 cm geproduceerd met een lichtsterkte van 4000 of 6000K. Ze zijn ook allen zowel mat als transparant beschikbaar, afhankelijk van de toepassing waarbij ze gebruikt worden. 

Voor meer tekst en uitleg hierover kan u nog meer info terugvinden op hun website http://www.valk-agro.nl/  of via ons!